Képgaléria

Fazekas tábor – 2021. Július 5-9.

Július 5-9. között 23 tanuló vett részt a fazekas tábor 2. turnusában. A gyerekek többségének ez volt az első találkozása az agyagozással, a korongozással.
A hőség ellenére a hét jó hangulatban telt, az ügyes kis kezek szebbnél szebb termékeket készítettek.
Kísérő pedagógusok: Hegedűs Mária, Posvai Alexa


Kézműves tábor-Erdőkertes

A 2. b osztályból többen Klári nénivel együtt Fazekas táborban vettek részt Erdőkertesen. Ica néni, iskolánk volt tanítója már sok éve tanítja meg a gyerekeknek az agyagozás csínját-bínját. Nagy lelkesedéssel és jókedvűen készültek most is az agyagedények, agyagállatkák. Mindenki kipróbálhatta és gyakorolhatta a korongozás technikáját. A kézműveskedés mellett mindig jutott idő mozgásos és társas játékokra is. Az ebéd minden nap nagyon finom és bőséges volt, de azért hazautazás előtt belefért még a pocakba a fagyi, a pattogatott kukorica vagy a palacsinta. Az utolsó nap délután egy hirtelen jött zápor kicsit nehezítette a hazautazást, de ezzel együtt mindenki nagyon jól érezte magát.


Főzőtábor

Idén végre lehetett iskolai táborokat szervezni.
A Főzőtábor vezetője:
Buthné Fekete Anikó tanárnő
2.- 6. osztályosok fantasztikus élményeket , tapasztalatokat szereztek a sütés- főzés területén és egy kis póló, táska díszítése során.
Kikapcsolódtak a Tarzan- parkban, a Városligeti játszótéren, és a hetet mozifilm nézésével zárták. Nagyon jól érezték magukat