Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

Nyilvánosság

 

Munkáink bemutatása a Körbe-festők kiállításon

Fontos célunk volt, hogy munkánkról rendszeresen beszámoljunk az érdeklődőknek. Az iskola faliújságjain, és weboldalán rendszeresen megosztottuk elkészült alkotásainkat. Azonban különleges alkalom volt a bemutatkozásra a JAMK-ban, 2012. február 27. - március 14. között megrendezett Körbe-festők kiállítás. Itt, a József Attila Művelődési Központban nagy területen állíthattuk ki az elkészült munkáinkat, és ebben a közösségi térben minden...

Faliújságot készítettünk az EU napra

2011. júniusában EU napot szerveztünk. Ezen a tanulók játékos vetélkedőkön vehettek részt. A faliújság egyik része ehhez kapcsolódott, itt a Comenius projektben részvevő partnerországok nyelvén állítottunk ki néhány szót. Beszámoltunk a prágai mobilitásról is, ahol a 4 tanáron kívül 5 diák is részt vett. Az ő élménybeszámolóikat is szerepeltettük a faliújságon.

Munkáink bemutatása a JAMK-ban

Iskolánk fennállásának 30 éves évfordulóján Jubileumi Művészeti Gálát rendezett a József Attila Művelődési Központban. Ennek alakalmából 2011. áprilisában, az előcsarnokban kiállítottuk a projekt során készített munkáinkat. Így az iskola tanulóin kívül a szülők és mások, a művelődési központ látogatói is láthatták.

Munkáink bemutatása az iskola faliújságain

2010. decemberében kiállítottuk addig elkészült projekt munkáinkat az iskola faliújságain. Így az egész iskola, tanárok, diákok értesültek a projektben folyó munkáról.

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép