Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

Záró rendezvény

A projekt záró rendezvényét a József Attila Művelődési Központban rendeztük meg. Az iskolánk műsorban fellépő tanulóin kívül meghívtuk a Gyöngyszem Óvoda óvodásait, valamint a révkomáromi testvériskolánk "Tarisznyás" néptánccsoportját Szlovákiából.

A műsort 2 felvonásban mutattuk be. Az első részben levetítettük a rajzversenyre beérkezett pályamunkákat. Majd a 2.b osztály "Mesél az erdő" című mesejátékát nézhették meg a jelenlévők. A mesejátékot betanította Orbán Katalin tanárnő és Zsadányi Viktor tanár úr. Ez után az óvoda Süni csoportja táncolt. A "Legyetek jók, ha tudtok" zenéjére mutattak be látványos szalag gyakorlatot. A felvonás végén került sor a rajzverseny győzteseinek díjazására. A rajzverseny szervezője Jeszenszky Györgyné volt.

A második felvonásban tanulóink angol nyelvű jeleneteket adtak elő. Az 5.a osztály tanulói "A csúnya lány" című mesét játszották el. Felkészítő tanáraik Lakatos Éva és Banfalvi Lászlóné voltak. Az 5. b osztály tanulói "Az éhes hernyó" című jelenetet mutatták be. Felkészítő tanáruk Fülöpyné Magyar Erika tanárnő volt. Szentendrei Gabriella tanárnő 6.b-s és 8.b-s tanítványai a Twist Oliver című musicalból adtak elő részleteket. A jelenetek mellett táncokat is láthatott a közönség. A 2.a osztály görög táncot mutatott be. Felkészítő tanáraik Novákné Nagy Márta és Tóthné Kreszács Orsolya voltak. A 6.b osztályosok kiegészülve a kosárlabda edzés résztvevőivel kosaras táncot mutattak be. A táncot koreografálta és betanította Szomják Krisztina a kosárlabda csapat edzője. A program záró számát a szlovákiai Eötvös Utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola néptánccsoportja mutatta be. A magyar néptáncokat Ölveczky Árpád, a néptánccsoport vezetője tanította be.

A résztvevők, a résztvevő szülők és a külföldi vendégeink egyöntetű véleménye volt, hogy nagyon jól szórakoztak a magas szinvonalú, jól sikerült műsoron.

 

Képgaléria

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép