Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

Faültetés

A faültetésben segített minket Boncz András Úr, akinek 2 gyermeke is iskolánk tanulója.

Ez úton is köszönetünket szeretnénk kifejezni az iskolánkért végzett önzetlen munkájáért.

2011.10.17. és 2011.10.20. között iskolánk, a Számítástechnikai Általános Iskola adott otthont a Comenius Iskolai Együttműködések keretében megvalósuló „Environment & Culture in Cities” projekt magyarországi találkozójának.

6 országból 16 tanár és 2 diák érkezett Budapestre. A projekttalálkozó megnyitója keretében minden résztvevő ország tiszteletére egy orgonabokrot ültettek az országok képviselői. Ezzel is szerettük volna kiemelni a projekt környezetvédelmi vonatkozásait. Továbbá a növények gondozása hosszú távon emlékeztet majd minket a projektben elért eredményeink fenntartására és közös munka során megismert külföldi barátainkra.

Partnereink nagyon jónak tartották az ötletet és lelkesen vettek részt a cserjék elültetésében.

Mindez nem valósulhatott volna meg Boncz András Úr és munkatársai odaadó segítsége nélkül, akik előkészítették a talajt, beszerezték és ideszállították a bokrokat. Külön köszönet azért, hogy önálló ötletként, minden bokor elé egy levágott fatörzsbe beleégették az ország nevét és ezt a fatörzset is leásták az iskola udvarára, a cserjék elé. A fizikai segítségen kívül hasznos szakmai tanácsokkal is elláttak minket a növények gondozásával kapcsolatban.

Kedves Apuka! Iskolánk tanulói és tanárai nevében köszönetet mondunk a Számítástechnikai Általános Iskoláért végzett önkéntes munkájáért.

A faültetésről a videót itt tekinthetik meg: http://www.youtube.com/watch?v=4y_YPOAOdpo

 

Képgaléria

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép