Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

Tavaszi szünet alatti munkanapokra étkezés igénylése

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a 2018 évi tavaszi szünidő időtartama alatt 2 munkanapon (2018. március 29. és április 3.) térítésmentesen biztosítja a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű, a halmozottan hátrányos helyzetű és a XIII. kerületi lakcímmel rendelkező rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek számára az ügyeletes Számítástechnikai Általános Iskolában.

A hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek körében az igényeket a Prevenciós Központ családgondozó munkatársai mérik fel. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel rendelkező gyerekek esetében az igényléshez szükséges nyomtatvány az osztályfőnöknél vehető át. 

Amennyiben jogcímmel nem rendelkező, teljes térítést fizető gyermek ügyeletre jelentkezik az iskolában és háromszori étkezést kér a szünet ideje alatt, abban az esetben a 30/670-5705 IMFK-s telefonszámon kell a szülőnek jeleznie igényét.

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép