Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

ISKOLAI ALAPÍTVÁNY-LENDÍTŐ NAP

Kedves Szülők!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket egy kivételes lehetőségről, mellyel iskolánk alapítványát tudják támogatni és egyben felejthetetlen élményt tudnak szerezni gyermeküknek, családtagjaiknak, barátaiknak és önmaguknak.

A Superfly Budapest Trambulinpark VIP sulibelépőjeggyel 60 perces repülést biztosít a résztvevőknek, melynek ára 3.000 Ft/fő + ingyen zokni.Az új látogatóknak az egyéni karszalag +500 Ft/fő.

Minden megvásárolt VIP sulibelépó árából a Superfly Air Sport Budapest 1.000 Ft-ot adományoz az iskola alapítványának, amennyiben 2019.03.29-én, pénteken veszik igénybe a szolgáltatásukat.

Az iskola ezen a napon csoportokat szervez, ahol tanáraink kísérik az érdeklődő diákokat. Ettől függetletül is részt lehet venni ezen a programon, családi szervezésben, baráti társasággal, így is lehet az alapítványt támogatni.

Kérjük, hogy a tanulók a programon való részvételi szándékukat 2019.03.26-ig jelezzék az osztályfőnököknél, illetve ha önállóan kívánnak részt venni a programon, igényeljék a VIP sulibelépőt az osztályfőnököktől.

Az átutalt pénzösszeget az iskola alapítványa az osztályokban használható informatikai eszközök (tablet) beszerzésére fordítja.

Jó szórakozást kívánunk és támogatásukat előre is köszönjük.

 

Képgaléria

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép