Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

WELCOME AVIKA!

Májusban,  önkéntes anyanyelvi segítőként, iskolánkban köszönthettük  Avika Bartlettet, aki az Egyesült Államokban született és jelenleg a Columbia International University hallgatója. 

Avika többször járt már Magyarországon rokonainál. Unokatestvérei (Borgulya Réka és Gábor) az iskola tanulói. Örömmel fogadtuk, hogy egy hónapos itt tartózkodása alatt felajánlotta részvételét  programjainkon, ezzel segítve, színesítve az angol nyelv gyakorlását.
Avika gyakran végez önkéntes munkát szabad idejében, hazájában és Afrikában is.

Nagyon szeret főzni, sportolni és rajzolni.  Saját kiállításai is voltak már, így először egy rajzórai közreműködésre kértük fel a 3.a osztályban.
Avikát meghívtuk  6. évfolyamos angol tagozatos diákok szóbeli vizsgájára is , ahol a vizsgabizottság tagjaként beszélgetett a vizsgázókkal és segített értékelni a teljesítményüket. A vizsgát megelőzően kiscsoportos kommunikációs foglalkozást is tartott a jelentkezőknek.

Az tanórákon kívül is gyakorolhattuk vele az angol nyelvet: közös látogatást tettünk az állatkertbe és a főzőszakkörön megtanítottuk túrógombócot készíteni.

Reméljük, újra ellátogat majd hozzánk a jövőben!

 

Képgaléria

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép