Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

AIESEC program

Kedves Szülők!

Iskolánk folyamatosan modernizálja és fejleszti eszközeit és módszereit. Ebben a tanévben Önök is sokat segítettek adományaikkal. Ennek is köszönhetően, az angol nyelv oktatásának hatékonyságát nagyban növelő, új lehetőséget tudunk kínálni gyermekeiknek.

Iskolánk az AIESEC világszervezettel együttműködve, külföldi - angol nyelven anyanyelvi szinten, vagy felső fokon beszélő - gyakornok tanárokat fogad, akik angol nyelven foglalkoznak majd tanulóinkkal  angol, testnevelés, rajz stb. órákon. Ez a program különleges lehetőséget nyújt majd arra, hogy az idegen nyelvi kommunikációt kötetlen formában, rendszeresen fejleszteni tudjuk.

Örömmel értesítem Önöket, hogy minden osztályt bevonunk ebbe a programba a 2015/16-os tanévben.

Iskolánknak a  nálunk dolgozó gyakornok számára, itt tartózkodása idejére mindössze lakhatást kell biztosítania. Szeretnénk a program sikeres megvalósításába Önöket is bevonni. 

Kérjük, amennyiben az Ön családja tudná otthonában fogadni 3 vagy 6 hétre a külföldi gyakornokot, mielőbb jelezze felénk! Meggyőződésünk, hogy az angol  nyelven beszélő külföldi tanárasszisztens fogadása így gyermekének is előnyt jelenthet, az idegen nyelvi kommunikáció napi szintű, otthoni gyakorlásával. 

Bízunk benne, hogy a program színesíteni fogja gyermekeink életét és Önök is elégedettebbek lesznek iskolánkkal.

Üdvözlettel,
Zih Jánosné
igazgató

 

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép