Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.   |   Tel/Fax: 06 (1) 340-2556   |   gyongyosi@chello.hu   |   OM-kód: 035022

Kihívás napja

Iskolánk évről-évre csatlakozik a Kihívás Napjához, amelynek célja a sport, a mozgás népszerűsítése.

Az alsó és felső tagozatosok egész nap különböző sportolási lehetőségek közül választhattak. A délelőtt első részében az alsó tagozat foglalhatta el a tornatermet és az iskola udvarát. A tornateremben kölyökatlétika, pingpong  és floorball, míg az udvaron futball-bajnokság, célbadobás, bowling, kosárlabda, hulla-hopp és ugrókötél-verseny várta az osztályokat.

A felsősök 11.00 órától kapcsolódtak be a rendezvénybe: iskolakör-futásban, kötélhúzásban, kosárlabdában és labdarúgásban mérhették össze erejüket.

A délután második felében a már hagyományos Maratoni futásra került sor: az alsó tagozatos osztályok váltófutásban tették próbára kitartásukat. A maratoni táv lefutásának időtartama (2 és fél óra) alatt az osztályok tanulói (tanítóik és egy vállalkozó kedvű szülő segítségével) egymást váltva igyekeztek minél több pontot gyűjteni.

Reméljük, hogy a vidám hangulatban és kellemes időben lebonyolított program hozzájárult ahhoz, hogy minél többen kedveljék meg a testmozgást és a jövőben egyre többen élnek majd a lehetőséggel, hogy az iskolánkban szervezett sportprogramokon részt vegyenek.

 

Képgaléria

 

Keresés
Számítástechnikai Általános Iskola, 1138. Budapest, Gyöngyösi sétány 7.
Hírlevél | Kapcsolatfelvétel | Honlaptérkép